VIB Instalatietechniek becomes a ‘proud’ member of the Cold Care Group

If you would like to receive more details about this acquisition in English, please contact us.

We would be happy to provide you with the detailed information.

VIB Isolatietechniek (VIB) gevestigd in Nijmegen.

Naast de toevoeging van VIB Isolatietechniek aan de groep, bestaat de Cold Care Group in Nederland uit: K.I.M. Nederland, Roma Nederland, De IJzeren Man en Stinstra Kozijnen & Projecten. In België en Frankrijk zijn we actief via Isocab-Construct, Hosa en Isocab Cleanroom Construction. Allen zeer gerenommeerde spelers op het gebied van isolatiesysteembouw en gespecialiseerd in de realisatie van geconditioneerde ruimten.

Met deze overname versterkt de CCG zich opnieuw met een zeer ervaren professionele partner in de isolatiebouw. VIB is gespecialiseerd in het leveren en monteren van geïsoleerde buitengevels, binnenwanden, koel- en vriescellen, luchtkanalen en deur- en raamsystemen. Dit doen ze zowel op het land als ook in de (luxe) scheepsbouw. Ook de kennis en kunde op het gebied van bouw en ontwerp van clean-rooms, zorgt ervoor dat VIB een zeer waardevolle toevoeging aan de groep is.

Ben Claaszen, CEO van de Cold Care Group, licht toe: De overname van VIB Isolatietechniek onderstreept wederom onze doelstelling om dé partner of choice te zijn voor onze klanten. Deze overname versterkt niet alleen de marktpositie van de groep, maar verrijkt ook ons gehele portfolio in ontwerp en bouw van geconditioneerde ruimten voor de farmacie, gezondheidszorg, voedingsmiddelenindustrie, distributie-, transportsector en de luxe scheepsbouw.

Sophie de Graaf, Directeur van VIB Isolatietechniek, vult aan: Deze overname is een strategische zet voor de toekomstige groei van alle betrokken partijen. Door de synergie tussen VIB's expertise in maatwerkisolatie en de marktleiderspositie van de Cold Care Group in grootschalige geconditioneerde ruimten ontstaat een krachtige combinatie. Tevens zal het ervaren verkoop- en projectteam van VIB de groei van de CCG verder stimuleren door klantgerichte oplossingen te bieden. Samengevat creëert deze overname een solide basis voor

schaalvergroting, innovatie en succes in de toekomstige ontwikkelingen van de Cold Care Group.

Over VIB Isolatietechniek

Alle projecten van VIB betreffen maatwerk. Dit houdt in dat alle projecten die uitgevoerd worden in overleg met de klant precies zo kunnen worden gemaakt als gewenst. De benodigde producten voor het maatwerk worden grotendeels gefabriceerd in eigen productie. Het verkoop- en projectteam van VIB zijn ervaren adviseurs, die alle ideeën in overleg met de opdrachtgevers uitwerken tot een perfect project. Met alle aanwezige ervaring, kwaliteit, service en betrouwbaarheid een absolute succesformule. Meer informatie over VIB vindt u op de website: www.vib-isolatie.nl

Over de Cold Care Group

De Cold Care Group is dé absolute marktleider in de bouw van grootschalige geconditioneerde ruimten. Met een oplossingsgerichte en proactieve werkwijze verzorgen wij maatwerk bij het ontwerpen en bouwen van geconditioneerde ruimten voor de farmacie, gezondheidszorg, voedingsmiddelenindustrie, distributie- en transportsector. De aangesloten bedrijven hebben ieder hun eigen expertise en ervaring. Daarmee zorgen ze ervoor dat de Cold Care Group te allen tijde hoogwaardige kwaliteit en maximale flexibiliteit levert aan haar klanten.

Meer informatie en het laatste nieuws over de Cold Care Group vindt u op: www.coldcaregroup.nl