Duurzaamheid

De Cold Care Group is een duurzame organisatie die zich inzet voor een beter milieu en een betere toekomst voor iedereen. Onze isolatiesystemen en turnkey coldstore ontwerpen vormen een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van de koel- en vrieshuisbouw.

Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid een essentieel onderdeel is van de koel- en vrieshuisbouw. Onze klanten in de voedselverwerkende industrie, opslag en distributie en farmaceutische industrie zijn zich steeds meer bewust van de impact van hun activiteiten op het milieu. 

Wij helpen hen om hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken door te investeren in innovatieve en duurzame oplossingen.

Energiebesparing

Eén van de belangrijkste duurzaamheidsdoelen in de koel- en vrieshuisbouw is energiebesparing. Onze isolatiepanelen zijn ontworpen om de warmte- of koudeafgifte van een gebouw te minimaliseren. Daardoor is er minder energie nodig om het gebouw op de juiste temperatuur te houden. Dit levert aanzienlijke kostenbesparingen op en draagt bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot.

Hergebruik en recycling

De Cold Care Group is ook toegewijd aan het hergebruik en recycling van materialen. Onze isolatiepanelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en volledig recyclebaar zijn. Dit betekent dat we bijdragen aan een circulaire economie en de afvalberg verminderen.

Sociale impact

Duurzaamheid gaat niet alleen om het milieu, maar ook om de sociale impact van onze activiteiten. Wij zijn ons ervan bewust dat onze werknemers een belangrijke rol spelen in het succes van onze onderneming. Daarom investeren we in onze medewerkers en creëren we een werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.