Oplossingen voor koeldeuren

In de koeltechnische sector zijn zowel koeldeuren als vriesdeuren cruciaal voor de temperatuur en luchtkwaliteit van een koelcel en vriescel. Deuren zorgen immers voor in- en uitgaande luchtstromen en houden de kou in de cel. Dat kan bijvoorbeeld met koeldeuren in gangbare maten of met op maat geproduceerde koeldeuren zoals highspeed vriesdeuren (airlock).

Wij streven altijd naar het juiste evenwicht tussen toegankelijkheid, energiebesparing, ruimtetemperatuur, luchtkwaliteit en kosten.

Onze aanpak: sluitende oplossingen

Ons assortiment van koel-, vries- en bedrijfsdeuren bestaat uit schuifdeuren, koeldraaideuren, horizontale en verticale vriesdeuren en bedrijfsdraaideuren. Elke deur uit ons assortiment voldoet aan de strengste hygiënestandaarden, waarbij functionaliteit en betrouwbaarheid hand in hand gaan met een aantrekkelijk ontwerp. Rekening houdend met aspecten zoals opslagtype, ruimtecondities en aanvullende specificaties, adviseren we graag over het ideale deurtype, optimale deurdikte en passende isolatieniveaus voor de gewenste resultaten.

Door ons vroeg in het proces te betrekken, kunnen we adviseren en een deuroplossing creëren die perfect past bij uw specifieke behoeften.

Met partners als Roma Nederland en K.I.M. Nederland en onze focus op klantrelaties, bieden we niet alleen producten aan, maar een volledige service-ervaring. Elk aspect, van onze goed uitgeruste servicebussen tot onze planningtools en deskundige teams, is ontworpen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Onze kwaliteitsproducten

Doordat we samenwerken met gerenommeerde leveranciers, leveren wij de beste kwaliteitsproducten voor geconditioneerde ruimten.

'Proud members' van de Cold Care Group