Isolatiepanelen

Isolatiepanelen voor koel- en vrieshuizen moeten voldoen aan een aantal strenge eisen. Zo moeten ze een hoge isolatiewaarde hebben, bestand zijn tegen extreme temperaturen en voldoen aan de hygiënevoorschriften. Onze isolatiepanelen zijn samengesteld uit twee of meer materialen, waarbij het isolatiemateriaal in het midden is geplaatst. De buitenste materialen zijn meestal staal, aluminium of composiet.

Dit zorgt voor een stevige en duurzame constructie die bestand is tegen de extreme omstandigheden in een koel- of vriescel. De kwaliteit van de geconditioneerde ruimte staat of valt met deze panelen en de montage ervan.

Onze aanpak: expertise in elke fase

Alleen door het gebruik van de juiste materialen en nauwkeurige montage kunnen we de temperatuur, hygiëne en luchtkwaliteit volgens de hoogste kwaliteitseisen garanderen. Met een keuze uit coatings zoals foodsafe zijn de panelen bestand tegen uitdagingen en voldoen ze aan de strenge hygiënevoorschriften in de voedselindustrie.

Foodsafe coatings zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de voedselindustrie. Ze zijn bestand tegen chemicaliën, water en vuil. Hierdoor kunnen de panelen eenvoudig schoongemaakt worden en blijven ze hygiënisch.

De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende isolatiewaarden, coatings en afmetingen. Dit maakt het mogelijk om de panelen perfect af te stemmen op de specifieke behoeften van elk project.

Onze kwaliteitsproducten

Doordat we samenwerken met gerenommeerde leveranciers, leveren wij de beste isolatiepanelen voor geconditioneerde ruimten.

'Proud members' van de Cold Care Group