Onze bedrijven

De Cold Care Group omvat een aantal toonaangevende bedrijven, gespecialiseerd de niche bouw van o.a. koel-, vries- en voedingsverwerkingsfaciliteiten. Samen hebben zij zo'n 300 toegewijde medewerkers en meer dan 200 jaar ervaring. Allen delen zij dezelfde passie en drive om energiezuinige oplossingen van de hoogste kwaliteit te bieden, zonder daarbij afbreuk te doen aan de snelheid en het eindresultaat.

Trotse leden van de Cold Care Group:

De IJzeren Man

De IJzeren Man is specialist in alles wat aankomt op dakbeplating en -isolatie. Van aluminium dakgoten tot dakpanplaten en keramische gevels. In de eigen zetterij worden alle benodigde hoek- en afwerkprofielen in eigen beheer geproduceerd. De IJzeren Man staat al 40 jaar voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. 

Meer over De IJzeren Man

Isocab Construct

Isocab Construct is sinds 1973 toonaangevend partner in het ontwerp, de installatie en het onderhoud van standaard en op maat gemaakte koel- en vriescellen.Het bedrijf investeert continu in kwaliteit en innovatie en heeft een team van vakbekwame en betrouwbare medewerkers aan zich gebonden. 

Meer over Isocab Construct

K.I.M. Nederland

K.I.M. Nederland is de allereerste investering van de Cold Care Group, waarmee ons netwerk ter wereld kwam in 2021. Met zo'n 65 medewerkers en ruim een halve eeuw ervaring in het vak, is K.I.M. Nederland marktleider in de realisatie van geconditioneerde ruimten. Met een eigen zetterij en in-house montage, is K.I.M. Nederland in staat om volledig maatwerk te leveren.

Meer over K.I.M. Nederland

Roma Nederland

Roma Nederland is zeer sterk in het ontwerp en de realisatie van kwalitatief hoogwaardige koel- en vrieshuizen in de Benelux. Bovendien voert Roma Nederland een eigen merk in geïsoleerde panelen en deuren. Het bedrijf heeft zo'n 75 toegewijde medewerkers en ruim 45 jaar ervaring in het vak.

Meer over Roma Nederland

De Ruys Groep

Tot de Ruys Groep behoren zeven gespecialiseerde bedrijven, die toonaangevend zijn in efficiënte en duurzame bedrijfsvloeren. Veel internationale voedselverwerkende bedrijven kennen, hebben of willen een Ruys-vloer. Bij voorkeur mét de inventieve afwateringssystemen en hygiënische wandbescherming, die direct geïntegreerd en gemonteerd kunnen worden in het ontwerp. Er is jarenlange ervaring met de levering van bedrijfsvloeren in landen zoals België, Duitsland, Amerika, Spanje, Italië en Noord-Afrika. 

Meer over de Ruys Groep

Stinstra Projecten en Kozijnen

Stinstra Projecten en Kozijnen is een specialistische internationale partner die zich toespitst op de bouw van koel- en vriescellen, geconditioneerde ruimten, gevelbekleding en cleanrooms voor de productie van onder andere brood en zuivel. Daarnaast verzorgt Stinstra Kozijnen de levering en montage van kunststof en aluminium kozijnen. Stinstra, met zo'n 25 medewerkers in dienst, is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in de bouw van geconditioneerde ruimten in de foodindustrie.

Meer over Stinstra

VIB Isolatietechniek

Alle projecten van VIB betreffen maatwerk. Dit houdt in dat alle projecten die uitgevoerd worden in overleg met de klant precies zo kunnen worden gemaakt als gewenst. De benodigde producten voor het maatwerk worden grotendeels gefabriceerd in eigen productie. Het verkoop- en projectteam van VIB zijn ervaren adviseurs, die alle ideeën in overleg met de opdrachtgevers uitwerken tot een perfect project. Met alle aanwezige ervaring, kwaliteit, service en betrouwbaarheid een absolute succesformule.

Meer over VIB Isolatietechniek