Geconditioneerde ruimten

Koel- en vrieshuizen worden gebouwd voor de grootschalige opslag en/of verwerking van producten die een geconditioneerde omgeving nodig hebben zoals fruit, groenten, vlees en medicijnen (zoals vaccinaties). Thermische isolatie is hierbij het meest efficiënt in combinatie met hoogwaardige aansluitingen in wanden, plafonds, vloeren en deuren en drukcompenserende details.

Onze aanpak: snel en effectief

Als specialist in het ontwerp en de montage van koude opslag- en voedselverwerkingsfaciliteiten beschikken we over een grote mate van inkoopkracht, kennis en vakmanschap. Hiermee bieden we onze klanten de beste kwaliteit en ontzorgen we hen maximaal.

Elk project is uniek. Daarom bieden we projectbegeleiding op maat om flexibiliteit en efficiëntie in elk stadium van het project te waarborgen. Met een toegewijd team van experts zorgen we ervoor dat elk project vlekkeloos verloopt, van ontwerp tot oplevering.

We bieden complete turnkey bouwoplossingen aan van ontwerp tot uitvoering. Onze geïntegreerde aanpak zorgt voor een snellere doorlooptijd zonder in te boeten aan kwaliteit. Terwijl de ene hub van een logistieke keten wordt opgeleverd, start elders het ontwerp en bouw van de volgende hub. Onze gezamenlijke kennis van meer dan 180 jaar stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor nagenoeg elke eis passend bij branche en producten.

Onze kwaliteitsproducten

Doordat we samenwerken met gerenommeerde leveranciers, leveren wij de beste kwaliteitsproducten voor geconditioneerde ruimten.

'Proud members' van de Cold Care Group