Service en Onderhoud

Welkom bij Cold Door Solutions

Service, Onderhoud en Vervanging van deuren

Cold Door Solutions is binnen de Cold Care Group een landelijke serviceorganisatie op het gebied van service, onderhoud en vervanging voor alle type deuren in geconditioneerde ruimtes binnen de controlled environment markt.

Wanneer uw deur bij ons in onderhoud is, kiest u voor een snelle service en deskundige specialisten.

We care for your door!

Onze aanpak: periodiek en preventief onderhoud

Waar frequent wordt gewerkt, liggen schade, slijtage en storingen op de loer. Niet iets waar je als groot koel- en vrieshuis op zit te wachten. Bovendien is het cruciaal dat energieverlies wordt tegengegaan en daarvoor is continue monitoring en bijsturing noodzakelijk.

Daarom bieden wij periodiek en preventief onderhoud aan bij oplevering van onze projecten. Daarnaast is dit bij veel deuren zoals brandwerende deuren, vriesschuifdeuren, geïsoleerde hefdeuren en bedrijfsdraaideuren zelfs wettelijk verplicht, conform de EN16005.

Onze kwaliteitsservice

Door samen te werken en preventief onderhoud uit te voeren gaan deuren, rubbers, loopwerk en draaiende delen langer mee. Zo vallen de exploitatiekosten lager uit en kunnen wij meer garantie bieden op geleverde systemen. Onze vakbekwame servicemonteurs zijn gespecialiseerd in de installatie, vervanging en renovatie van koeldeuren en bedrijfsdeuren. Onze servicedienst staat 24/7 voor u klaar! Bel naar 0031 (0)55-36899195