Onze missie

De Cold Care Group streeft ernaar om dé voorkeurspartner te zijn voor het ontwerpen, bouwen, uitbreiden, renoveren en het totaalonderhoud van koel- en voedingsverwerkingsfaciliteiten. Al onze aangesloten bedrijven in de bouwsector, gespecialiseerd in de bouw van geautomatiseerde koel- en vrieshuizen en geconditioneerde ruimten, delen deze ambitie.

0000 +
m2 geïsoleerde sandwichpanelen per jaar
0+
projecten per jaar
0+
toegewijde medewerkers
0+
jaar ervaring

Zo streven wij onze missie na

Als marktleider in de bouw van grootschalige geconditioneerde ruimten hebben we een toonaangevend netwerk van deskundige bedrijven die samenwerken om maatwerkoplossingen te bieden. Met onze gecombineerde ervaring van meer dan 200 jaar, en de expertise van onze ruim 300 toegewijde medewerkers, kunnen we hoogwaardige kwaliteit en maximale flexibiliteit garanderen.

Ons doel

Ons doel is om te voorzien in de behoeften van onze klanten door het leveren van energiezuinige oplossingen van de hoogste kwaliteit, zonder concessies te doen aan snelheid en resultaat. We streven ernaar om de meest geavanceerde faciliteiten te bouwen die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten.

Alle bedrijven die aangesloten zijn bij de Cold Care Group, delen dezelfde kernwaarden, die de basis vormen van ons succes:

  • Maximale prestatie: We streven voortdurend naar uitmuntende resultaten en overtreffen de verwachtingen.
  • Klantgerichtheid: We luisteren actief naar de behoeften van onze klanten en passen onze oplossingen hierop aan.
  • Kwaliteit: We streven naar perfectie in alles wat we doen en leveren hoogwaardige producten en diensten.
  • Veiligheid: Veiligheid staat bij ons voorop en we zorgen voor een veilige werkomgeving.
  • Eerlijkheid: We handelen altijd integer en transparant in al onze relaties. Niet voor niets hebben wij een aanzienlijk klantenbestand met voortdurend groeiende onderhoudscontracten.

Bij Cold Care Group maken we de visie van onze klanten werkelijkheid, met de meest energiezuinige, state-of-the-art faciliteiten die voldoen aan alle behoeften.