Over de Cold Care Group

De Cold Care Group is dé absolute marktleider in de bouw van grootschalige geconditioneerde ruimten. Met een oplossingsgerichte en proactieve werkwijze verzorgen wij maatwerk bij het ontwerpen en bouwen van geconditioneerde ruimten voor de farmacie, gezondheidszorg, voedingsmiddelenindustrie, distributie- en transportsector.

Groep van toonaangevende bedrijven

De Cold Care Group is een 'group' van enkel toonaangevende bedrijven, gespecialiseerd in de niche bouw van o.a. koel-, vries- en voedingsverwerkingsfaciliteiten, die allen dezelfde visie en passie voor het vak delen. De aangesloten bedrijven hebben ieder hun eigen expertise en ervaring. Daarmee zorgen ze ervoor dat de Cold Care Group ten allen tijde hoogwaardige kwaliteit en maximale flexibiliteit levert aan haar klanten.

Onze kernwaarden

Onze bedrijven delen de volgende kernwaarden:

  • Maximale prestatie
  • Klantgerichtheid
  • Kwaliteit
  • Veiligheid
  • Eerlijkheid

Onze missie 

Wereldwijd heeft de Cold Care Group als missie om dé voorkeurspartner te zijn voor het ontwerpen en bouwen van koel- en voedingsverwerkingsfaciliteiten. Ons doel is om te voorzien in de behoeften van de klant, door het leveren van de meest energiezuinige oplossingen van de hoogste kwaliteit, zonder afbreuk te doen aan de snelheid en het eindresultaat.

Lees meer over onze missie

Zo garanderen wij kwaliteit

Gezamenlijk hebben de bedrijven binnen de Cold Care Group meer dan 200 jaar ervaring, verdeeld onder zo’n 300 toegewijde medewerkers. Bovendien hebben wij in de jaren een sterke relatie opgebouwd met een toonaangevend klantenbestand voor koelhuizen in Europa. Dankzij de grote omvang van ons netwerk en onze specialisatie, zijn wij in staat de beste producten in te kopen bij de meest gerenommeerde leveranciers.

'Proud members' van de Cold Care Group